In Actualitat, Sin categoría

Arriba Nadal.
Nadal és la festa més important pels cristians, celebrem el naixement de Jesús de Natzaret.
Nadal és l’alegria contagiosa que ens provoca el missatge universal d’amor, caritat i pau.
Nadal és una època d’il·lusió, de compartir emocions i d’estar amb les persones que estimem. És temps de baixar el ritme i gaudir de les coses senzilles.
Mares i pares, aprofiteu aquest Nadal per gaudir-lo amb els vostres fills/es, recordeu que ràpidament es fan grans i és important que els Nadals viscuts en família deixin empremta. Per a passar-ho bé en família hem d’intentar fer diferents activitats.
Aquí deixo algunes recomanacions:
– Aneu a veure un Pessebre Vivent o una Representació de Nadal; visiteu firetes nadalenques, simplement per passejar sense presses i, si cal, comprar una figureta pel pessebre o un petit guarniment per a la nostra llar.
– Impliqueu als vostres fills/es en la decoració de casa, muntant el pessebre i fent l’arbre de Nadal. Escolteu nadales i canteu-les plegats. Recordeu-los que el pessebre representa el naixement de Jesús i que l’arbre, habitualment un avet de fulla perenne, és símbol de vida eterna. No deixeu de posar l’estrella, que és la nostra guia com l’estrella de Betlem pels pastors. Poseu llums, que ens indiquen que Jesús és la llum que il·lumina el món.
– És important tenir present que l’ambient de Nadal no només està en la casa, està en nosaltres.
– Confeccioneu alguna felicitació de Nadal per familiars i/o amics, o prepareu plegats alguns guarniment de Nadal.
– Si us agrada la cuina, és ideal fer galetes amb ell/es, o fins i tot implicar-los en la preparació d’una taula ben bonica i un sopar senzill cuinat entre tots. També podeu fer amb ells/es altres accions que no fem durant l’any, tals com anar a visitar a algú que fa molt temps no veiem, xerrar amb serenitat sobre algun tema de família, llegir junts, seleccionar joguines i portar-les a entitats que s’ocupen de fer-les arribar a nens/es necessitats, etc.
No us oblideu d’estimar als que teniu a prop i d’omplir les vostres mans de mostres d’afecte senzilles, econòmiques però molt gratificants: doneu abraçades, feu petons, feu carícies… mostreu el vostre afecte.
Recordeu que els anys passen i no tornen i les actituds que vegin en nosaltres són les que deixaran petjada en ells/es.

BON NADAL PER A TOTS

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

¿No es legible? Cambiar el texto. captcha txt

Start typing and press Enter to search